Waar John Wick te kijken - Is het op Netflix of Amazon? (2024)

Geen reactiesFilm- en tv-nieuws

John Wick is een actiethrillerfilm uit 2014 met in de hoofdrol Keanu Reeves, het werd een van de meest memorabele actiefilms van het decennium.

Tot op heden is de John Wick-franchise heeft vier films voortgebracht, waarvan de laatste momenteel in bioscopen draait.

Fans van de franchise kunnen zich ook verheugen op een spin-offfilm met de titelBalletdanseresen een tv-show. de continentaleis een nieuw tv-programma dat zich afspeelt in de wereld van John Wick. De focus zal liggen op het Continental Hotel, dat een prominente rol speelt in de films.


Als je het nog nooit hebt gezien, of je wilt het nog een keer bekijken, vraag je je waarschijnlijk af waar je het origineel kunt bekijken John Wick. Dit zijn de plaatsen waar je alle stroming kunt streamen John Wick films.

Waar kun je John Wick streamen?

Proberen te streamen John Wick kan verwarrend zijn, omdat de beschikbaarheid van de film verandert afhankelijk van je locatie. Maar we geven het overzicht voor elk van de landen waar je het gratis en verhuur kunt streamen.

Verenigde Staten: De oorspronkelijke John Wick film, plus de twee sequels zijn allemaal beschikbaar om in de VS op te streamen Pauw en DirecTV.

Verenigd Koningkrijk: Fans in Groot-Brittannië hebben het iets gemakkelijker om de John Wick films. De eerste is beschikbaar om op te streamen iTVx met John Wick 2 op Sky Cinema en de 3e op Amazon Prime Video.

Australië: Netflix in Australië heeft de eerste John Wick film beschikbaar om te streamen. Binge gebruikers kunnen ook kijken met een abonnement. Hoofdstuk 2 en hoofdstuk 3 zijn ook beschikbaar om te bekijken op Netflix – Geluksvogels!

Canada: In Canada, de eerste twee John Wick films zijn beschikbaar om te streamen met een Netflix abonnement. De derde is beschikbaar op Crave.

Polen: Fans van Keanu Reeves in Polen kunnen ze alle drie bekijken John Wick films op Speler of ViaPlay.

Europa: Het lijkt erop dat bijna alle landen in de EU kunnen kijken John Wick en de vervolgen op Netflix. België (Netflix), Frankrijk (Amazon), Italië (Netflix), Nederland (Netflix), Ierland (Sky), Spanje (HBO Max).

Waar kun je gratis kijken?

Je kan kijken John Wick gratis bij een abonnement op Netflix of Amazon Prime Video. Afhankelijk van waar u woont, heeft u mogelijk geen toegang tot de film. Als je wilt kijken John Wick gratis en het is niet inbegrepen in uw land, probeer een VPN en stap over naar Australië.

Waar gaat John Wick over?

John Wick is een gepensioneerde huurmoordenaar die wraak zoekt op een groep Russische gangsters die zijn hond hebben vermoord en zijn auto hebben gestolen. De film volgt hem terwijl hij de gangsters opspoort en wraak zoekt voor zijn dode huisdier.

Onderweg krijgt hij te maken met andere moordenaars die achter hem aan zitten, evenals de politie die hem probeert te arresteren.

Als je op zoek bent naar een actievolle thriller die je op het puntje van je stoel houdt, dan John Wick is de film voor jou. Keanu Reeves geeft een onvergetelijk optreden als titelpersonage en de film zit boordevol spannende actiescènes en fascinerende personages.

De cast

John Wick beschikt over een indrukwekkende cast van acteurs, waaronder Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Ian McShane en Willem Dafoe. Elk van deze artiesten brengt hun unieke talent naar de film en ze leveren allemaal krachtige uitvoeringen.

Keanu Reeves is bijzonder uitstekend in de rol van Wick. Hij portretteert moeiteloos de kracht en vastberadenheid van het personage, terwijl hij ook de emotionele tol overbrengt die de gebeurtenissen in de film van hem eisen.

Michael Nyqvist is even indrukwekkend als de belangrijkste tegenstander, Viggo Tarasov. Hij belichaamt perfect de koude en meedogenloze aard van zijn karakter, en hij vormt een fascinerend contrapunt voor Reeves' Wick.

Kortom, de cast van John Wick is uniform uitstekend en draagt ​​in hoge mate bij aan het algehele succes van de film.

Kritische reactie

John Wick was een ontmoeting met overwegend positieve recensies van filmcritici. Rotten Tomatoes heeft de film met een 86% "vers" rating, gebaseerd op beoordelingen van 212 critici. De publieksscore van de site geeft de film 81%.

Veel critici prezen de stijlvolle beelden en intense actiescènes van de film. Bovendien genoten veel recensenten van de uitvoeringen van Keanu Reeves en Michael Nyqvist, waarbij sommigen hun interacties 'elektrisch' noemden. Sommige critici waren echter van mening dat de plot van de film niet bijzonder goed ontwikkeld of coherent was.

Andere series en films vergelijkbaar met John Wick

Als je op zoek bent naar meer actievolle thrillers zoals John Wick, bekijk dan zeker de volgende films en tv-series:

1. Kingsman – De geheime dienst

Kingsman: The Secret Service is een Britse spionage-actiefilm uit 2014, geregisseerd door Matthew Vaughn en geschreven door Jane Goldman en Vaughn. De filmsterren Colin Firth, Taron Egerton, Michael Caine, Mark Strong en Sophie Cookson. Het is een briljante actiefilm met geweldige komische momenten, geestige oneliners en enkele van de meest creatieve actiescènes die in de recente geschiedenis zijn verfilmd.

2. De man van oom

De man van UNCLE is een plezierige actiekomedie die fans van de originele tv-series en nieuwkomers zeker zal bevallen. De film bevat een aantal geweldige uitvoeringen van de cast, met name Henry Cavill. Als je op zoek bent naar een leuke film om met vrienden te kijken, kijk dan zeker eens naar The Man from UNCLE

3. Anna

Deze spionagethriller zit boordevol onverwachte wendingen, waardoor de spanning blijft stromen tot de allerlaatste scène. Een femme fatale KGB-specialist moordenaar zoekt een uitweg, maar wie kan ze vertrouwen? Als je een fan bent van Luc Besson-films, dan zul je dol zijn op de stijl van deze film.

4. Reiker

Als je op zoek bent naar een thriller op het puntje van je stoel met een dosis mysterie, zoek dan niet verder dan Reacher. Deze keer speelt Alan Ritchson het iconische Lee Child-personage, en hij stelt niet teleur. Met een all-star cast en non-stop actie is deze show absoluut bingewaardig.

Als u op zoek bent naar meer aanbevelingen over welke actiefilms u kunt bekijken, probeer onze aanbevelingen die hier worden weergegeven.

Waar John Wick te kijken - Is het op Netflix of Amazon? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 5807

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.