Telegram Channel List - (3 July) (2024)

De toenemende ontwikkeling van Telegram-software heeft ervoor gezorgd dat de populariteit van deze applicatie onder mobiele sociale netwerken met de dag toeneemt.
Het open source karakter van Telegram, evenals de snelle updates en functies die het aan zijn publiek biedt, is buitengewoon belangrijk geweest voor gebruikers.

Het kanaal is een van de functies die Telegram bood, het kanaal was voorheen beschikbaar in Telegram als "Broadcast", maar in de recente update werd de naam veranderd in het kanaal, en dankzij de opmerkelijke functies werd het snel opgemerkt door gebruikers.

Telegram Channel List - (3 July) (1)

Enkele van de belangrijke kenmerken van het Telegram-kanaal zijn:

  1. Onbeperkt lidmaatschap
  2. Mogelijkheid om meerdere beheerders voor het kanaal te selecteren
  3. Mogelijkheid om inhoud te verwijderen in geval van fouten
  4. Het niet bekijken van de andere ledenlijst en voorkomen dat problemen verwijzen naar de PV van mensen
  5. Kan niet chatten voor leden op het kanaal

Na het lanceren van het kanaal in de Telegram-berichtenservice, dachten de meest optimistische gebruikers van deze applicatie misschien niet dat Telegram-kanalen dit niveau van populariteit hebben bereikt en een eenvoudige manier zijn om geld te verdienen.

Nu zijn kanalen een integraal onderdeel van het leven van het Telegram-publiek en mensen bezoeken ze elke dag om een ​​verscheidenheid aan inhoud te lezen.

Volgens rapporten die door Telegram zelf zijn gepubliceerd, is het kanaal een van de meest populaire services van deze messenger, dus het is logisch dat de kanalen erg populair zijn.

Momenteel behoren tot de 100 meest populaire kanalen ter wereld, de meest bezochte op het gebied van Forex, en zelfs een paar daarvan hebben meer dan een miljoen gebruikers.

Als we het aantal grote kanalen door leden willen verdelen, gaat volgens statistieken het grootste deel naar kanalen met 500 gebruikers met 26%. Het laagste aandeel, zoals je kunt raden, is voor kanalen met meer dan vijfhonderdduizend leden met één procent.

Het is interessant om op te merken dat in de thematische categorie van kanalen bijna 59% valt onder de categorie "gespecialiseerde", met andere woorden, kanalen die in een specifiek gebied opereren en multifunctioneel worden gebruikt.

Maar van de bestaande onderwerpen is entertainment met een aandeel van 6.8% het populairste onderwerp onder Telegram-kanalen. Op de tweede plaats staat onderwijs met 4%.

Lijst met Telegram-kanalen en groepen

Gezien de populariteit van Telegram-kanalen, hebben we besloten om een ​​lijst met Telegram-kanalen te maken en deze te introduceren.

Als u kennis wilt maken met de grootste Telegram-kanalen die nuttige inhoud produceren, raden we u aan de lijstpagina van Telegram-kanalen en -groepen te openen.

(Telegramkanalen)

Wat is een Telegram-kanaal?

Met Telegram kunnen gebruikers hun eigen kanalen maken. Een kanaal is eigenlijk een plaats waar de ontwikkelaar specifieke berichten naartoe stuurt, en kanaalleden kunnen die berichten alleen bekijken en beoordelen.

Telegram-kanalen hebben natuurlijk aanvullende functies.
Net als bij opiniepeilingen kan de beheerder de mogelijkheid overwegen om berichten van kanaalleden leuk of niet leuk te vinden voor berichten op Telegram-kanalen.

Daarom kan het Telegram-kanaal worden beschouwd als een plaats waar interessante berichten over het algemeen worden verzonden met specifieke en unieke onderwerpen en kanaalgebruikers deze alleen kunnen bekijken en gebruiken.

Leden van een telegramkanaal kunnen niet rechtstreeks praten en chatten. Het Telegram-kanaal wordt over het algemeen gebruikt om nieuw nieuws en informatie te verstrekken. De kanaalbeheerder kan echter vrij vrij beslissen bij het kiezen van het onderwerp.

Hoeveel soorten telegramkanalen zijn er qua structuur?

Telegram-kanalen hebben twee verschillende typen qua structuur. De eerste categorie zijn openbare kanalen en de tweede categorie staat bekend als privékanalen.

Gebruik het artikel "Het verschil tussen een privé en een openbaar Telegram-kanaal" voor meer informatie over de verschillen tussen de twee categorieën Telegram-kanalen.

Hoe maak je een kanaal aan in Telegram?

Een kanaal maken in Telegram is eenvoudig mogelijk.

Als u een openbaar kanaal in Telegram wilt maken, gebruikt u het artikel "Leren hoe u een openbaar telegramkanaal bouwt", maar als u een privé-telegramkanaal wilt maken, volgt u de stappen die worden beschreven in het artikel "Leren hoe u een privé-telegramkanaal bouwt". telegramkanaal".

Is het mogelijk om een ​​privékanaal om te zetten in een openbaar kanaal en vice versa?

Ja, nadat u het kanaal in Telegram hebt gemaakt, kunt u het indien nodig van privé naar openbaar of vice versa converteren.

Voor meer informatie over hoe u dit kunt doen, leest u het artikel "Lesgeven hoe u een privékanaal van Telegram kunt converteren naar een openbaar kanaal en vice versa".

Het Telegram-kanaal heeft voordelen ten opzichte van de groep, om deze functie te gebruiken, moet u de nieuwste versie van Telegram downloaden en installeren.

Gebruikers worden lid, maar ze kunnen geen berichten naar andere mensen sturen omdat alleen beheerders toegang hebben om inhoud naar alle leden te sturen.

Het kanaal is eenrichtingsverkeer en gebruikers lezen alleen uw berichten, dus stuur ze de beste berichten om het publiek op het kanaal te houden.

Klik om dit bericht te beoordelen!

[Totaal: 0 Gemiddelde: 0]

Telegram Channel List - (3 July) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated:

Views: 5820

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.