Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (2024)

Siirry pääsisältöön

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (2)Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (3)

Laadukkaat leasing-autot yksityisille ja yrityksille

Miksi valita K-Auto Leasing?

Kotimainen ja aina lähellä sinua

Voit hankkia leasing-auton yritys- tai yksityiskäyttöön mistä tahansa autobrändiemme merkkiliikkeestä. Kotimainen ja koko Suomen kattava myynti- ja huoltoverkostomme palvelee sinua ammattitaidolla.

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (4)

Kustannustehokas

Tarjoamme kattavat leasingpalvelut ilman välikäsiä. Sinä säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (5)

Helppo hankinta

Leasing-auton hankinta ja huolto on tehty mahdollisimman helpoiksi. Ja sopimuksemme joustavat tarpeidesi mukaan.

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (6)

Asiantunteva

Aina paras merkkiosaaminen, alan viimeisin tietotaito sekä asiantunteva henkilökohtainen palvelu.

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (7)

Laadukas

Laadukkaat autot kaikissa kokoluokissa, aina alkuperäisvarustein. Merkkihuoltomme takaa, että leasing-autosi kulkee turvallisesti.

Suomen mutkattomin yhteistyökumppani

K-Auton leasingpalvelut kuuluu Keskon omistamaan K Auto Oy:hyn, joka on Suomessa markkinajohtaja ja suurin autojen maahantuoja. K-Auton leasingpalvelut tarjoaa yritys-, yksityis- ja jatkoleasingpalveluita. Toimintamme moottoreita ovat laatu, luotettavuus, turvallisuus ja vastuullisuus. Pidämme Suomen liikkeellä ja talouden pyörät pyörimässä.

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (8)

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (9)

Olemme osa K-ryhmää

Isona ja vakaana toimijana pystymme takaamaan, että leasing-autosi tai yrityksesi koko autokanta on hyvissä käsissä. Autokauppa on yksi Keskon kolmesta strategisesta toimialasta. Hyödynnämme koko K-ryhmän laajaa liiketoimintaverkostoa ja kehitämme myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja.

Leasing-autojen tarjoukset ja uutuudet

Ihastu uutuuksiin ja hyödynnä parhaat leasingtarjoukset

Nämäkin kaikki saatavilla huolettomalla yritys- tai yksityisleasingilla. Kaikilta merkeiltämme löytyy jatkuvasti myös jo maassa olevia uusia autojanopeaan toimitukseen.

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (10)

Suositut uutuudet

Audi Q4 e-tron

Uusi Audi Q4 e-tron Progress. Kun suorituskykyä hiotaan huippuunsa, silloin keskitytään teknologiaan. Monien mielestä Audi Q4 e-tron oli jo valmis, mutta me emme malttaneet lopettaa ihan vielä.

Tutustu: Audi Q4 e-tron

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (11)

Suositut uutuudet

Volkswagen ID.7

Tämä on täyttä totta: uusi täys­sähkö­auto­mallimme ID.7 yhdistää tilavuuden ja suuren toiminta­säteen toimivaksi kokonaisuudeksi.

Tutustu: Volkswagen ID.7

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (12)

Tuoreimmat uutuudet ja parhaat tarjoukset

Katso ajankohtaiset K-Auton yksityisleasing-tarjoukset ja hyödynnä edut.

Kaikki yksityisleasing-tarjoukset

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (13)

Audi Q8 e-tron

Täydellistä timanttia ei synny yhtä sivua hiomalla. Aja edistystä, aja uusi täyssähköinen Audi Q8 e-tron.

Tutustu: Audi Q8 e-tron

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (14)

CUPRA Born

CUPRA Born nyt nopeaan toimitukseen. 100 % sähköinen, urheilullinen ja täynnä viimeisintä teknologiaa. Niin odottamattoman hieno ja rohkea, ettei se voi tarkoittaa muuta kuin uuden aikakauden alkua.

Tutustu: CUPRA Born

Leasing-autot yrityksille

Yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin

Yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin ja joustaa niiden muuttuessa. Saat kiinteällä kuukausimaksulla uuden leasing-auton käyttöösi, määräaikaishuollot, renkaiden vaihdot ja uusinnat sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Lisäksi voit liittää sopimukseesi haluamasi lisäpalvelut.

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (15)

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (16)

Leasing-autot yksityisille

Huoleton yksityisleasing

Yksityisleasingin ansiosta tiedät autoilun kustannukset etukäteen, kun valitset uudelle autolle kiinteän kuukausihinnan koko sopimuskauden ajaksi. Yksityisleasing on helppo, huoleton ja edullinen tapa autoilla. Voit valita itsellesi sopivan palvelutason S, M tai L laajuuden mukaan.

Jatkoleasing yrityksille ja yksityisille

Auto edullisesti ja nopeasti ajoon

Vähän ajettu leasing-auto on erinomainen ratkaisu, kun haluat auton ajoon nopeasti ja edullisesti ilman käsirahaa. Jatkoleasingin sopimusajan voi valita sopivaksi alkaen kuudesta kuukaudesta aina kahteen vuoteen. Jatkoleasing on saatavilla niin yrityksille kuin yksityisille.

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (17)

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (18)

Ostaminen on helppoa

  1. Löydä haluamasi auto. Kun olet löytänyt kiinnostavan auton, voit kysyä siitä lisää chat-myyjältämme tai jättää yhteydenottopyynnön. Useimmat automme voi myös ostaa tai varata suoraan netissä.Löydä sopiva auto »

  2. Osta auto. Voit ostaa auton verkko­pankki­maksulla tavallisen verkko­kauppa­ostoksen tapaan, jos pankki­tilisi siirtorajat sen sallivat. Jos haluat ostaa auton rahoituksella, ota yhteyttä chat-myyjäämme tai jätä yhteydenotto­pyyntö.

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (19)

Volkswagen

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (20)

Audi

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (21)

SEAT

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (22)

CUPRA

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (23)

Porsche

Aiheeseen liittyviä kysymyksiä

  • Leasing-auto kannattaa hankkia silloin kun haluat ennakoitavuutta kuluihin. Saat käyttöösi uuden auton ilman suurta alkupääomaa ja kiinteällä kuukausimaksulla.Leasing mahdollistaa auton vaihtamisen sopimuskauden päättyessä, jolloin voit aina ajaa autolla, jossa on autoalan uusimmat ja parhaimmat varusteet.Leasing-auto on huoleton ratkaisu, sillä esimerkiksi M-tason yksityisleasingpaketti kattaa huolto-ohjelman mukaiset huollot ja normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Yllättäviä kuluja ei siis tule, ja voit vain keskittyä nauttimaan ajamisesta.Voit hyötyä leasing-autosta myös taloudellisesti; jos käytät autoa työmatkoihin tai yritystoimintaan, kuukausimaksut ovat verovähennyskelpoisia.

    Tutustu leasingpalveluihimme

    Ota yhteyttä lomakkeella

  • K-Auto Leasing lähettää auton käyttäjälle palautusohjeet ennen sopimuksen päättymistä. Käyttäjä varaa autolle palautustarkastusajan, jossa auton kunto tarkastetaan sopimuksen päättyessä. Mikäli asiakas haluaa jatkaa sopimusta niin se on tapauskohtaisesti mahdollista.

  • Osamaksurahoitus

    Tarjoamme autorahoitusta sekä yksityisille että yrityksille. Rahoituspalvelumme on helppo ja joustava tapa rahoittaa auton osto. Maksat autoa kuukausittain etkä tarvitse muita vakuuksia kuin ostamasi auton. Kysy sinulle sopivampaa osamaksurahoitusta automyyjältäsi. Tutustu osamaksurahoitukseen.

    Yksityisleasing

    Helppo, huoleton ja edullinen tapa autoilla.Yksityisleasing-asiakkaana sinulla on valittavanasi kolme palvelutasoa laajuuden mukaan: S, M ja L. Valitse sinulle sopiva kiinteä kuukausihinta sopimuskauden (24–48 kk) ajaksi.

    Yritysleasing

    K Auto Leasingin tarjoamayritysleasingmukautuu yrityksesi tarpeisiin ja joustaa niiden muuttuessa. Saat kiinteällä kuukausimaksulla leasing-auton käyttöösi, määräaikaishuollot, renkaiden vaihdot ja -uusinnat sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Lisäksi voit liittää sopimukseesi haluamasi lisäpalvelut.

    Jatkoleasing

    Vähän ajettu leasing-auto on erinomainen ratkaisu, jos tarvitset autoa nopeasti ja edullisesti etkä välttämättä halua sitoutua pitkään sopimusaikaan. Leasingsopimuksen pituus (6–24 kk) ja kilometrimäärä muokataan juuri sinulle sopiviksi. Jatkoleasing on saatavilla niin yrityksille kuin yksityisille.

  • K-Auton yksityisleasingilla ovat saatavilla merkit Audi, CUPRA, Porsche, SEAT ja Volkswagen. Valitse sinulle sopiva merkki ja pyydä tarjous leasingsopimuksesta. Voit tutustua yksityisleasingiin myös merkkien omilla verkkosivuilla.

    Yksityisleasing-laskuri

    Yksityisleasing palvelutasot

    Ota yhteyttä lomakkeella

  • Jätä yhteydenottopyyntö sinua kiinnostavasta autosta. Toimi nopeasti, sillä kyseistä jatkoleasing-autoa on saatavilla vain yksi. Lähetämme sinulle tarjouksen ja sopimusehdot saatuamme yhteydenottosi.Auton luovutusajankohta ja -paikka sovitaan joustavasti asuinpaikkasi mukaan.

  • Leasing-auton hankinta yksityiskäyttöön onnistuu helposti ja mutkattomasti yksityisleasing-sopimuksella. Jos olet kiinnostunut yksityisleasingista, voit jättää yhteydenottopyynnön tai ottaa yhteyttä jälleenmyyjään.

    Yksityisleasingilla saat käyttöösi aina upouuden auton. Halutessasi voit myydä nykyisen autosi meille. Myös käytetty leasing-auto on nopea ja edullinen ratkaisu. Siihen voit valita lyhyenkin sopimusajan.

    Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua auton hankinnassa, ja opastavat kaikessa muussa, mikäli sinulla on kysyttävää. Valitsemme sinulle yhdessä sopivimman vaihtoehdon. Ota rohkeasti yhteyttä.

    Tutustu leasingpalveluihimme

    Ota yhteyttä lomakkeella

  • K Auto Leasingin tarjoama yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin ja joustaa niiden muuttuessa. Saat kiinteällä kuukausimaksulla leasing-auton käyttöösi, määräaikaishuollot, renkaiden vaihdot ja -uusinnat sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Lisäksi voit liittää sopimukseesi haluamasi lisäpalvelut.

    Jos olet kiinnostunut yritysleasingista, voit jättää yhteydenottopyynnön tai ottaa yhteyttä jälleenmyyjään.

    Etsi lähin jälleenmyyjä

    Ota yhteyttä lomakkeella

Leasing-auto mutkattoman helposti | K Auto Leasing (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 6053

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.